3 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kongebakken
Depositum:

29.985 kr

Leje per måned:

9.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4000 3 vær. lejlighed, 73 m2, Kongebakken 46 3, 3 mdr forudbetalt leje, 29985 i depositum, fremleje, lejeperiode 1-2 år, overtagelse 01-04-2021, fransk altan, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum Lys dejlig 3 værelses lejlighed beliggende i det attraktive. Kongebakken kvarter. Lejligheden indeholder 3 værelser: soveværelse, 2 stuer ensuite m. fransk altan, spisekøkken. Lejligheden ligger i en velfungerende ejendom med styr på detaljerne. Lejligheden lejes ud som ikke ryger og uden husdyr. Samlede udgift er 9.995 kr. - hvoraf lejen udgør 7.345 kr. og fællesudgifter, acconto varme & vand, antennebidrag 2.650 kr.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 4000 Roskilde

På Kongebakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 73 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Kongebakken i 4000

Husleje
Du skal betale 9.995 kr. om måneden for denne bolig på Kongebakken.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.985 kr.

Andre lejemål i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 25 lejemål i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.