3 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Halmstadvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Halmstadvej i 8600

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for dette lejemål på Halmstadvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-08.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 144 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.