3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
55 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frederiksgade

Leje per måned:

6.175 Kr/md

2-værelses lejlighed i Frederiksgågade.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 7800 Skive

I denne lejlighed på Frederiksgade i Skive får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Frederiksgade i 7800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Frederiksgade er 6.175 kr.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.