3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
53 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Asylgade

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Dejlig 3-værelses lejlighed i nyopført bygning. Der er altan og elevator.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 7800 Skive

På Asylgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Asylgade i 7800

Husleje
Du skal betale 7.000 kr. om måneden for denne bolig på Asylgade.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 94 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.