3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Holstebrovej
Forbrug:

708 kr/md

Depositum:

10.900 kr

Leje per måned:

5.120 Kr/md

Holstebrovej 77 - 87 er et etagebyggeri, opført i 1968, beliggende i Skive vest. Afdelingen byder på alt fra 1-4 værelses lejligheder, der er mellem 49-93 m2. Der er gode parkeringsforhold og der er mulighed for at leje en garage via venteliste. Lejlighederne har en fantastisk udsigt over ådalen, med flot natur, og til den anden side er der udsigt til Bakkedraget og Vinde bakke. Renoveret med PVC-vinduer i 1989, nyt tag i 1991, nye køkkener i 1994 og nye påsatte altaner i 2013. Der er gode busforbindelser udenfor døren, og City Vest byder på mange indkøbs muligheder. Der er fælles gildesal, gæsteværelser og vaskeri og til hver lejlighed tilhører et pulterrum i kælderen. Der sættes stor pris på det gode fællesskab i afdelingen.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 7800 Skive

På Holstebrovej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Holstebrovej i 7800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Holstebrovej  ligger på 5.120 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.900 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-10-01.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.