3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

646 kr/md

Depositum:

10.700 kr

Leje per måned:

4.746 Kr/md

Viborgvej 31 - 37 - Etagebyggeri opført i 1943. I ejendommen er der 2 og 3-værelses lejligheder i størrelser fra 50-76 m2 Bygningen er renoveret i 1992 med nye vinduer og indgangspartier. I 1994 er der renoveret køkkener, samt nyt gulv og loft i badeværelserne. Der er gode parkeringsforhold, vaskeplads til biler, samt fælles vaskeri i afdelingen.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 7800 Skive

På Viborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 76 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Viborgvej i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Viborgvej ligger på 4.746 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-10-01.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.