3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
40 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Anlægsgade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

14.127 kr

Leje per måned:

4.709 Kr/md

Hyggelig 3 værelses lejlighed beliggende på 1.sal. Lejligheden er med synlige bjælker, én stor stue og 2 rummelige værelser. Lejligheden er med dejligt lyst køkken og badeværelse. Der er egen vaskemaskine og tørretumbler til lejligheden, som er placeret på repoen til lejligheden. Der er endvidere afgang til fælles kælder med eget stort kælderrum, fælles gårdhave og græsplæne. Herudover er der gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 7800 Skive

På Anlægsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Anlægsgade i 7800

Husleje
Du skal betale 4.709 kr. om måneden for dette lejemål på Anlægsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.127 kr.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.