3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Havnevej
Forbrug:

680 kr/md

Depositum:

15.744 kr

Leje per måned:

5.248 Kr/md

Stor 3 værelses lejlighed beliggende i stueetage med egen indgang og terrasse, nyere køkken og badeværelse. Endvider er der opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og egen kælderrum samt direkte adgang til fælles lukket have.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 7800 Skive

På Havnevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Havnevej i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Havnevej ligger på 5.248 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.744 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.