3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

635 kr/md

Depositum:

10.700 kr

Leje per måned:

4.533 Kr/md

Aage Nielsensvej Afdelingen er bestående af både etageejendomme (Aage Nielsensvej 1 - 35) og rækkehuse (Aage Nielsensvej 6 - 32), samt både almindelige lejeboliger og ældreboliger med elevator. Ældreboligerne visiteres af Skive Kommune og kan ikke søges igennem Bomiva. Henvendelse vedr. leje af ældreboligerne kan ske til Skive Kommune, Myndighedsafdelingen, Resenvej 25, 7800 Skive tlf. 99 15 66 60 Bebyggelsen består af 9 etagebyggerier i 3 etager og 14 rækkehuse. Etageejendommene er opført i 1954 - 1956 og rækkehusene er opført i 1952. Etageejendommene er i 1990 - 91 forsynet med PVC-vinduer og-døre. Rækkehusene fik i 1991 nye facader og PVC-vinduer og -døre. I 1998 er der lavet nye badeværelser overalt. I 2013 er der påsat nye altaner og nyt tag på blokkene. Der er fællesvaskeri og fælles gildestue for hele afdelingen. Afdelingen er beliggende tæt på naturområde, og skov og strand ligger i gåafstand derfra. Til rækkehusene er der egen have og ved etageejendommene er der fælles grønt område, hvor der blandt andet er opstillet en pavillon. Ligeledes er der fælles legeplads til fri afbenyttelse. Mulighed for et husdyr pr. lejemål ved skriftlig ansøgning hos Bomiva. Villaparken ​Vi...

Stor Lejlighed på 65 m2 til leje

På Aage Nielsensvej 29 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 65 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Aage Nielsensvej 29 i 7800 Skive

Den månedlige husleje for lejemålet på Aage Nielsensvej 29 er 4533. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 10700 kr. Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.