3 værelses lejlighed i Snedsted

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

15.800 kr

Leje per måned:

6.023 Kr/md

Afdelingen ligger centralt i Snedsted med udsigt ud til hovedgaden. Boligerne er opført i 2000 og er i 2 etager. Der er elevator i afdelingen, der gør at afdelingen er handicapvenlig. I boligerne er der komfur, emhætte, ovn og faste garderobeskabe. Der er forberedt til installation af vaskemaskine. Til hver bolig hører et pulterrum, som er placeret i gården, hvor der også er fællesarealer og cykelskur. Der er fællesantenne. El afregnes direkte til leverandøren. A´conto vand og varme betales sammen med huslejen. Det er ikke tilladt at holde husdyr i bebyggelsen. Nuværende beboere må dog gerne beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig nye. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemå...

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 7752 Snedsted

På Hovedgaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 7752

Husleje
Du skal betale 6.023 kr. om måneden for denne lejebolig på Hovedgaden.
Depositum
Du skal lægge 15.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7752 Snedsted

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7752 Snedsted? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Snedsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.