3 værelses lejlighed i Snedsted

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
53 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Depositum:

30.700 kr

Leje per måned:

6.445 Kr/md

Midt i Snedsted, på den grund, hvor Snedsted Kro tidligere lå, har Lejerbo opført nye familieboliger i 3 plan. Alle boligerne har eg en altan og mellem boligerne anlægges et hyggeligt gårdmiljø. Fra gårdmiljøet er der elevator til de enkelte etager, hvor boligernne er forbundet af en fælles altangang. Til alle boligerne tilhører et depotum på samme etage. De nye boliger ligger i en livlig by med et rigt handelsliv. Der findes både dagligvarebutikker, pengeinstitut, bager og flre indkøb smuligeheder. Der er ikke langt til grønne områder, sportshal og legepladser. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 7752 Snedsted

På Hovedgaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 7752

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hovedgaden er 6.445 kr.
Depositum
Du skal lægge 30.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7752 Snedsted

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7752 Snedsted? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Snedsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.