3 værelses lejlighed i Sønderborg

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ringgade
Forbrug:

675 kr/md

Leje per måned:

4.132 Kr/md

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 6400 Sønderborg

På Ringgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ringgade i 6400

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ringgade  ligger på 4.132 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6400 Sønderborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6400 Sønderborg? I øjeblikket kan du finde 28 lejeboliger i 6400 Sønderborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.