3 værelses lejlighed i Storvorde

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
65 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nygårdshave
Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

7.551 Kr/md

Velindrettet 3.værelses rækkehus på 91. m2 i 2 plan. Der er lyst parketgulv. Køkken og bad er holdt i hvide/lyse elementer.Til lejemålet hører egen have med en flisebelagt terrasse, og et udhus til opbevaring.Husdyr er tilladt. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 9280 Storvorde

På Nygårdshave finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nygårdshave i 9280

Husleje
Du skal betale 7.551 kr. om måneden for denne lejebolig på Nygårdshave.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9280 Storvorde

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9280 Storvorde? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 9280 Storvorde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.