3 værelses lejlighed i Storvorde

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

7.551 Kr/md

Dejligt 3. værelses rækkehus på 92 m2. i to plan.Der er udgang til en hyggelig have med flisebelagt terrasse fra stuen.Husdyr tilladt. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 9280 Storvorde

På Nygårdshave finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nygårdshave i 9280

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Nygårdshave  ligger på 7.551 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9280 Storvorde

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9280 Storvorde? I øjeblikket finder du 5 lejeboliger i 9280 Storvorde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.