3 værelses lejlighed i Stouby

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sanatorievej
Forudbetalt leje:

5.812 kr

Depositum:

16.188 kr

Leje per måned:

5.396 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ideel for fred og ro, grund på 16.000 m2 i stort skov- område med mange gang- og løbestier. 50 m fra Vejle Fjord - badning/fiskeri. Fibernettilslutn. P-plads 100/md Ejendommen ligger ca. 25 km fra Horsens og 3-4 fra Stouby med købmand. Der er fibernet installeret i lejligheden med fri mulighed pakketilslutning, og hertil vor parabol, hvor adskillige lejere har TV-pakke hos Boxer. 2 badeværelser.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 7140 Stouby

På Sanatorievej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sanatorievej i 7140

Husleje
Huslejen for denne bolig på Sanatorievej ligger på 5.396 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.188 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 7140 Stouby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7140 Stouby? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 7140 Stouby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.