3 værelses lejlighed i Strandby

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Havnefronten
Forbrug:

1.450 kr/md

Depositum:

32.250 kr

Leje per måned:

7.868 Kr/md

I naturskønne omgivelser syv kilometer nord for Frederikshavn ligger Strandby. Strandby ligger lige ned til vandet, hvilket giver rigtigt gode muligheder for ro og fordybelse - og flere af boligerne ligger endda med dejlig udsigt over vandet. Der er gode trafikforbindelser med tog, bus, cykel og bil til både Skagen og Frederikshavn. Boligen er beliggende på "Havnefronten", hvor langt størstedelen af boligerne ligger langs havnen med udsigt over havet og med Brugsen som nærmeset nabo. Boligen ligger i et etagebyggeri, hvor der er elevator til 1. og anden sal.

Stor lejlighed på 106 m2 til leje 9970 Strandby

På Havnefronten finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Havnefronten i 9970

Husleje
Huslejen for denne bolig på Havnefronten ligger på 7.868 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.250 kr.

Andre lejemål i 9970 Strandby

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9970 Strandby? Du kan i øjeblikket finde 1 lejemål i Strandby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.