3 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

9.300 kr

Depositum:

27.900 kr

Leje per måned:

9.300 Kr/md

3 værelses lejlighed beliggende tæt ved vandet i det dejlige Rantzausminde. Lejemålet indeholder entre, stue, 2 værelser, badeværelse samt køkken. Ved indflytning vil der være køkken og badeværelseselementer fra 2020. Der er privat strandparcel som deles med de øvrige lejere. Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Stor Lejlighed på 86 m2 til leje

På Skovsbostrand 4 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skovsbostrand 4 i 5700 Svendborg

Huslejen for denne bolig på Skovsbostrand 4 ligger på 9300 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 27900 kr.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.