3 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Leje per måned:

5.895 Kr/md

Hyggelig og charmerende 3 værelses 1. sals lejlighed på ca. 63 kvm indeholdende stue, 2 værelser, nyt køkken og  nyt badeværelse. Fælles baggård samt have som passes af lejerne i fællesskab. Overdækket fælles havestue i baggården.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 5700 Svendborg

På Dronningholmsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 63 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dronningholmsvej i 5700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Dronningholmsvej  ligger på 5.895 kr. om måneden.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket kan du finde 16 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.