3 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Forbrug:

640 kr/md

Leje per måned:

4.651 Kr/md

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 7790 Thyholm

På Torvegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Torvegade i 7790

Husleje
Huslejen for denne bolig på Torvegade ligger på 4.651 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7790 Thyholm

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7790 Thyholm? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7790 Thyholm her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.