3 værelses lejlighed i Toftlund

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade

Leje per måned:

6.029 Kr/md

Stor lejlighed på 117 m2 til leje 6520 Toftlund

På Søndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Søndergade i 6520

Husleje
Du skal betale 6.029 kr. om måneden for denne bolig på Søndergade.

Andre lejeboliger i 6520 Toftlund

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6520 Toftlund? I øjeblikket finder du 5 lejeboliger i 6520 Toftlund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.