3 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fredericiagade
Depositum:

21.675 kr

Leje per måned:

7.225 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

7100 3 vær. lejlighed, 110 m2, Fredericiagade 21a 2, 1 mdr forudbetalt leje, 21675 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 1200, overtagelse 01.01.21, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum Dejlig nyistandsat lejlighed, med to store soveværelser, stue og køkkenalrum. Derudover et badeværelse. Yderligere er der en mindre hems i stuen. stort kælderrum samt vaskekælder med vaskemaskine samt tørretumbler. Lejlighed er placeret øverst i ejendommen, og der er udsigt over by og fjord. Mølholmsdammen samt skov er 300 meter fra lejligheden. Perfekt til lille familie, ungt par eller som delelejlighed

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 7100 Vejle

På Fredericiagade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fredericiagade i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fredericiagade er 7.225 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.675 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 196 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.