3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skottenborg
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

11.985 kr

Leje per måned:

3.995 Kr/md

Hyggelig 3 værelses lejlighed til leje i Viborgs midtby. Indeholder: Trappe til 1. sal. Entre, stue og køkken i et. Køkken med køleskab med fryser, komfur og emhætte. Soveværelse med et kammer samt et ekstra værelse. Badeværelse med bruser og mulighed for egen vaskemaskine. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8800 Viborg

På Skottenborg finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skottenborg i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skottenborg er 3.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.985 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.