3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

3-værelses taglejlighed fra 2011 i det centrale Viborg, tæt på indkøbs muligheder og byens gågade. Lejligheden indeholder: Entre, Stue og køkken er i et. Køkken med køle/frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine. soveværelse samt et værelse. Badeværelse med bruser. Lejligheden har parketgulve og synlige bjælke. Der er fælles vaskeri i kælderen og cykelparkering. Der er dørtelefon i ejendommen. Der er mulighed for tilkøb af parkerings muligheder.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 8800 Viborg

På Grønnegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Grønnegade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Grønnegade er 5.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.