3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
88 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rosenstræde
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

22.650 kr

Leje per måned:

7.550 Kr/md

Skøn 3-værelses lejlighed i Viborgs hyggelige bydel. Indeholder stort vindfang med garderobeskabe, stort badeværelse med vaskemaskine, stor stue og køkkenalrum med alt i integrerede hvidevarer, der er parketgulv og udgang til sydvendt altan. Endvidere er der 2 værelser med faste skabe. Gulvvarme i bryggers, bad og køkkenalrum. 200 meter fra søen og 300 meter fra indkøbsmuligheder. Der er kælderrum samt mulighed for tilkøb af p-plads i kælderen. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 8800 Viborg

På Rosenstræde finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rosenstræde i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Rosenstræde ligger på 7.550 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.650 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.