3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Boyesgade
Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

17.175 kr

Leje per måned:

5.725 Kr/md

Nyistandsat og flot moderniseret tre-værelses lejlighed beliggende i Viborg midtby. Tæt på biograf, indkøbsmuligheder, gå-gaden og offentligt transport. Lejemålet indeholder entré. Tre store lyse rum med stuk og højt til loftet. Nyt lyst køkken med alt i hårde hvidevarer også opvaskemaskine og vaske-tørremaskine. Afhøvlede gulve i hele lejemålet. Kælderrum. Plantegning er vejledende.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 8800 Viborg

På Boyesgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Boyesgade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Boyesgade er 5.725 kr.
Depositum
Du skal lægge 17.175 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.