3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Mathiasgade
Forbrug:

1.050 kr/md

Depositum:

18.750 kr

Leje per måned:

6.250 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Skøn nyistandsat 3 værelses lejlighed med altan til leje i Viborgs midtby. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Gitte - 2899 8760 eller Jacob - 6012 8806.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8800 Viborg

På Sct. Mathiasgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 73 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Sct. Mathiasgade i 8800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sct. Mathiasgade ligger på 6.250 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 289 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.