3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Toldbodgade
Forbrug:

1.455 kr/md

Forudbetalt leje:

2.687 kr

Depositum:

16.125 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Tæt på SønderSø og Sct. Mathias Centret. Hyggelig lejlighed med nyere køkken. Lejemålet indeholder køkken-alrum, 2 gode værelser, badeværelse og gang. Lejemålet kan deles af 2 personer. Eget depotrum og gode parkeringsforhold.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8800 Viborg

På Toldbodgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Toldbodgade i 8800

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for denne lejebolig på Toldbodgade.
Depositum
Du skal lægge 16.125 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 305 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.