3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Randersvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

16.200 kr

Leje per måned:

5.100 Kr/md

Rummelig 3 værelses lejlighed i Bungalow med ialt 2 lejemål. Lejligheden indeholder: Entre, stor lys stue, stor spisestue/værelse, køkken med spiseplads og opvaskemaskine, soveværelse med skabe samt badeværelse. Flotte trægulve. Der er egen garage. Vaskemaskine og tørretumbler  i kælderen, adgang til fælles have. Bemærk vi tillader ikke husdyr. Alle vores lejemål udlejes efter først til mølle princippet

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 8800 Viborg

På Randersvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Randersvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Randersvej  ligger på 5.100 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-26.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 305 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.