3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gothersgade
Forbrug:

1.175 kr/md

Forudbetalt leje:

3.375 kr

Depositum:

20.250 kr

Leje per måned:

6.275 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Tæt på centrum af Viborg udlejes skønt lejemål med altan. Lejligheden indeholder stue (kan bruges til værelse), spisestue, nyt køkken, gang, badeværelse samt soveværelse. Der er afhøvlede trægulve og lejemålet fremstår lyst og dejligt.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 8800 Viborg

På Gothersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gothersgade i 8800

Husleje
Du skal betale 6.275 kr. om måneden for denne lejebolig på Gothersgade.
Depositum
Du skal lægge 20.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 300 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.