3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
17 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dumpen
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Hyggelig og central beliggende 3 værelses lejlighed. Indeholder: Entre med anretter køkken, 2 samme hængende stuer, stort soveværelse med altan. Køkken med køle/frys, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med bruser samt mulighed for egen vaskemaskine. Der er afhøvlet trægulve i lejemålet. Tæt på by, sø, tog og bus. Der kan til købes parkerings muligheder.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 8800 Viborg

På Dumpen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dumpen i 8800

Husleje
Du skal betale 5.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Dumpen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 297 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.