3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jun 2021
Dato
17 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Guldblommevej
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

23.850 kr

Leje per måned:

7.950 Kr/md

Skøn 3 værelses lejlighed med stor terrasse og elevator i det sydlige Viborg til leje pr. 15.06.2021. Indeholder: Entre, soveværelse med faste skabe samt et godt værelse. Stue og køkken i et. Designer køkken med køle/ frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine. Stor stue med udgang til syd vendt terrasse. Badeværelse med bruser og vaskemaskine. Der er trægulve i stue, køkken og værelser. Klinker i entre og badeværelse. Ejendommen opført i år 2008. Der er depotrum og parkerings muligheder til lejemålet.

Stor lejlighed på 106 m2 til leje 8800 Viborg

På Guldblommevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Guldblommevej i 8800

Husleje
Du skal betale 7.950 kr. om måneden for dette lejemål på Guldblommevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-15.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 297 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.