3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

2.487 kr

Depositum:

14.925 kr

Leje per måned:

4.975 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Tæt på Gågaden, Domkirken og Borgvold. Skøn lejlighed med dejligt køkken-alrum, stue, 2 værelser samt badeværelse. Ligger i rolige omgivelser og gode naboer. Der er vaskeri i kælder samt hyggeligt gårdmiljø, som deles med de 2 øvrige lejemål.

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 8800 Viborg

På Sct. Mathias Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 71 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Sct. Mathias Gade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sct. Mathias Gade er 4.975 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.925 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.