3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
St. Sct. Mikkels Gade
Forbrug:

1.250 kr/md

Depositum:

17.550 kr

Leje per måned:

5.850 Kr/md

Stilfuld 3-værelses lejlighed med højt til loftet og spændende detaljer - stuklofter, indbyggede vitrineskabe i det store køkken-alrum, dobbelt fransk dør mellem køkkenalrum og stuen. Derudover soveværelse, entre og badeværelse med bruser. Afhøvlede gulve overalt - dog vinyl i badeværelset. Beliggende i hjertet af Viborg. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 8800 Viborg

På St. Sct. Mikkels Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på St. Sct. Mikkels Gade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på St. Sct. Mikkels Gade er 5.850 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.550 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.