3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
99 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

1.250 kr/md

Depositum:

17.850 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Stor 3-værelses lejlighed. Centralt beliggende tæt på banegården og Midtbyens gymnasium. Indeholder: Entre, stor stue med stuklofter, stort soveværelse med skabsvæg og udgang til østvendt altan samt et lille værelse. Køkken med køl/frys, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med bruser. Der er dørtelefon, fælles vaskeri og depotrum i ejendommen. Der kan tilkøbes parkering.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 8800 Viborg

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jernbanegade i 8800

Husleje
Du skal betale 5.950 kr. om måneden for denne bolig på Jernbanegade.
Depositum
Du skal lægge 17.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.