3 værelses lejlighed i Viby J

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Højgårdsvej
Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

27.649 kr

Leje per måned:

8.806 Kr/md

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 8260 Viby J

På Højgårdsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Højgårdsvej i 8260

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Højgårdsvej er 8.806 kr.
Depositum
Du skal lægge 27.649 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8260 Viby J

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8260 Viby J? Du kan i øjeblikket finde 83 boliger til leje i Viby J netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.