3 værelses lejlighed i Vrå

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Carl Scharnbergs Vej
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

32.767 kr

Leje per måned:

6.598 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9760 Vrå

På Carl Scharnbergs Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Carl Scharnbergs Vej i 9760

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Carl Scharnbergs Vej er 6.598 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.767 kr.

Andre lejeboliger i 9760 Vrå

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9760 Vrå? Du kan i øjeblikket finde 8 boliger til leje i Vrå netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.