3-værelses lejlighed med dejlig terrasse

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

875 kr/md

Forudbetalt leje:

12.900 kr

Depositum:

38.700 kr

Leje per måned:

12.900 Kr/md

Boligen er indrettet med to soveværelser, rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Køkken/alrum og stue er gennemgående fra facade til facade(gennemlyste). Boligerne har badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alle boliger har adgang til en stor altan eller flisebelagt terrasse. Rumhøjden er generelt ca. 2,56 meter, dog 2,30 cm i badeværelser. I kælderen er der placeret cykelparkering. Herudover vil der blive disponeret et areal til depotrum, for boliger uden depotrum. Adgang til kælder sker via trappe på terræn ved miljøstation eller ved trapper i gårdhaven

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 2500 Valby

På Axel Strøbyes Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Axel Strøbyes Vej i 2500

Husleje
Du skal betale 12.900 kr. om måneden for denne lejebolig på Axel Strøbyes Vej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.700 kr.

Andre lejeboliger i 2500 Valby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 boliger til leje i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.