3 værelses lejlighed med en dejlig terrasse

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

896 kr/md

Forudbetalt leje:

13.200 kr

Depositum:

39.600 kr

Leje per måned:

13.200 Kr/md

Vil du bo tæt på metro, by og strand i et helt nyt kvarter, er området på Strandlodsvej lige noget for dig! Lejligheden byder på 2 værelser, køkken-alrum, badeværelse og en dejlig terrasse. Christianshavn ligger indenfor en radius af 2,5 kilometer og Rådhuspladsen ligger blot 5 kilometer væk. Der er masser af offentlig transport. Blot 500 meter til metrostationen Øresund Station, hvorfra Lufthavnen kan nås på under 10 minutter i den ene retning og Kongens Nytorv på 10 minutter i den anden retning. Caféer og restauranter er uden for hoveddøren. Indkøb ligger 200 meter fra hjemmet.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 2300 København S

På Strandlodsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Strandlodsvej i 2300

Husleje
Du skal betale 13.200 kr. om måneden for denne lejebolig på Strandlodsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 39.600 kr.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.