3-Værelses Lejlighed Midt I Hjørring

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.975 Kr/md

Beliggende centralt bagved gågaden i Hjørring. Det er en 3-værelses lejlighed på 103 m2. Til lejligheden hører egen tagterrasse på ca. 12 m2. Lejligheden er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til opholdsstue/køkken, badeværelse og et værelse. Fra stuen er der adgang til det andet værelse. Vaskekælder forefindes i opgangen. Hårde hvidevarer: komfur og emhætte.  Ledig      14.925,00 DKK (3 måneders husleje)               4.975,00 DKK                   600,00 DKK               400,00 DKK                      5.975,00 DKK El afregnes direkte til Eniig.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 9800 Hjørring

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østergade i 9800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Østergade  ligger på 4.975 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 boliger til leje i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.