3-Værelses Lejlighed Midt I Hjørring

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Beliggende centralt med udsigt over gågaden i Hjørring. 3-værelses lejlighed på 88 m2. Lejligheden har en entré med adgang til badeværelse med brus samt dejligt lyst køkkenalrummet. Køkkenet er i lyse elementer og der er installeret opvaskemaskine. I lejlighedens store stue er der fransk altan med udsigt ud over Østergade. Fra stuen er der adgang til 2 gode værelser.  Hårde hvidevarer: komfur og emhætte, køleskab m/fryser og opvaskemaskine. Der er tillige fælles vaskeri i ejendommen. Ledig  El afregnes direkte til Energi Nord.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9800 Hjørring

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østergade i 9800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Østergade  ligger på 5.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 112 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.