3 - værelses lejlighed på Nørrebro

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørrebrogade

Leje per måned:

17.495 Kr/md

3 - værelses lejlighed på Nørrebro/nDrømmer du også om at bo i det pulserende Nørrebro? Her er du omgivet af caféer. Derudover er du æt på søerne, København K, Blågårdsgade og på Sanks Hans Torv. Ansøg boligen og du vil blive kontakten med henblik på en uforpligtende fremvisning.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 2200 København N

På Nørrebrogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørrebrogade i 2200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørrebrogade er 17.995 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 2200 København N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2200 København N? I øjeblikket kan du finde 51 lejeboliger i 2200 København N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.