3 værelses lejlighed på Vingårdsgade i Aalborg udlejes

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vingårdsgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

9.740 kr

Depositum:

29.220 kr

Leje per måned:

9.740 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vingårdsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vingårdsgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vingårdsgade er 9.740 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.220 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-03-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.