3- værelses med have

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

775 kr/md

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.466 Kr/md

Kolding Nord. Nær sygehuset, storcentret og golfbanen. Ledig 1. sals beboelse på 74 m2 i nyere hus. Her er carportplads til din bil, og redskabsrum til cykel og havemøbler. Entre, stue, værelse og soveværelse. Stort badeværelse med vaskemaskine, samt køkken. Egen lille lukket have med sydvendt terrasse. Stille blind vej. Naturskønt område nær Troldhedesti og skov. Dagligvarekøb og bus indenfor 200 meter. Let adgang til motorvej. Ledig fra 15. maj. Velegnet for enlig, eller par uden børn. Ikke ryger lejemål. Send mail med lidt oplysninger om dig / Jer. Eller ring. Ikke SMS.

Mindre hus på 74 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på Sønderholmsvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Sønderholmsvej i 6000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Sønderholmsvej  ligger på 6.466 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.500 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 265 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.