32 m2 værelse i Aarhus C

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bissensgade
Forbrug:

390 kr/md

Forudbetalt leje:

4.217 kr

Depositum:

12.651 kr

Leje per måned:

4.217 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Værelset er med lyse lofter og flotte plankegulve. Køkken med køle fryse/skab, komfur og emhætte samt bad faciliteterne deles med 3 andre værelser. Lejemålet et tidsbestemt, men med mulighed for forlængelse. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Der er fælles gårdhave, cykel-kælder, samt fællesvaskeri. Mulighed for overtagelse snarest. BOLIGTYPE Værelse STØRRELSE 25 m² DELEVENLIG Ja LEJEPERIODE Begrænset DEPOSITUM Kr. 12.651 MÅNEDLIG LEJE Kr. 4.217 ETAGE 2, st. th. VÆRELSE 1 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE 1/7-21 FORUDBETALT LEJE Kr. 4.217 ACONTO Kr. 390

32 m2 værelse til leje i 8000 Aarhus C

Stort værelse til leje på Bissensgade i 8000 Aarhus C. Værelset er på 32 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bissensgade i 8000 Bissensgade

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bissensgade  ligger på 4.125 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 12.375 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.