33 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
33m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterå
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

7.562 kr

Leje per måned:

2.520 Kr/md

Værelset udlejes tidsbegrænset til 01.09.2023 til studerende. Værelse i bofælleskab med 3 andre lejer. Køkken, badeværelse, separat toilet og gangareal deles mellem de 4 lejere, der tillige har hver sit aflåste værelse. Det fælles køkken indeholder komfur, emhætte og køle/fryseskab. I lejlighedens badeværelse er der vaskemaskine og tørretumbler som også deles mellem de 4 lejere. Der er stofa-antenne i lejligheden.

33 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Stort værelse til leje på Vesterå i 9000 Aalborg. Værelset er på 33 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterå i 9000 Vesterå

Husleje
Du skal betale 2.520 kr. om måneden for denne bolig på Vesterå.
Depositum
Du skal lægge 7.562 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-01-05.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.