38 m2 værelse i Nyborg

Faciliteter

Areal
38m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

3.600 Kr/md

Bøjdenvej 65 st.tv (38 m2) Entre, nyt køkken, stue, værelse og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 3.600 kr

Værelse til leje på 38 m2 i 5800 Nyborg

Stort værelse til leje på Bøjdenvej i 5800 Nyborg. Værelset er på 38 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bøjdenvej i 5800 Bøjdenvej

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bøjdenvej  ligger på 3.600 kr. om måneden.

Andre værelser til leje i 5800 Nyborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5800 Nyborg? Du kan i øjeblikket finde 20 lejemål i Nyborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.