4 værelses hus i Birkerød

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

14.300 kr

Depositum:

42.900 kr

Leje per måned:

14.300 Kr/md

<p>I Teglgårdshusene i Birkerød findes i alt 58 lækre nyrenoverede lejligheder/rækkehuse med 3-5 værelser fordelt på 83-126 m2. Placeringen centralt i Birkerød indbyder til såvel fred og ro i dejlige naturskønne omgivelser såvel som kort afstand til hovedgaden, hvor der kan shoppes. Der er ligeledes gode forbindelser med tog mod København eller Helsingør.</p><h3>Veludnyttede boliger i Birkerød</h3><p>Boligerne er renoveret i lys og moderne byggestil med lækre materialer og gode planløsninger. Man lægger straks mærke til det skønne lysindfald fra de store vinduer og de flotte matlakerede plankegulve. Der er indlagt gulvvarme alle steder. Man får store opholdsrum i form af stue og køkken-alrum samt store værelser og badeværelser med væghængt toilet og indbygningsspot. Køkkenelementerne er fra HTH i serien ’Hvid NEXT’ med grebsfri låger, som giver et stilsikkert designerlook.</p><p>Hver bolig har eget kælderum samt brugsret til stort fælles kælderareal.</p><p>De fleste boliger i Teglgårdshusene har egen private have eller altan. Derudover findes store dejlige fællesarealer, hvor legepladser og boldbaner gør det nemt for børnene i bebyggelsen af finde hinanden – og for alle at tilvæ...

Stort hus på 112 m2 til leje 3460 Birkerød

På Teglgården finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Teglgården i 3460

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Teglgården er 14.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 42.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-10-31.

Andre lejeboliger i 3460 Birkerød

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3460 Birkerød? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 3460 Birkerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.