4 værelses hus i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Provst Dreslersvej
Forbrug:

617 kr/md

Depositum:

9.385 kr

Leje per måned:

4.474 Kr/md

Boligen ligger i en etagebyggeri. Mølleparken ligger i den sydlige udkant af Frederikshavn lige op mod Bangsboskoven og tæt på både lystbådehavnen og dyreparken. Der er med andre ord ikke langt til naturoplevelser og gåture ved vandet - alligevel er man tæt på byen med Bangsbostrand Skole, børnehaver, indkøbsmuligheder og gode budforbindelser i baghaven. Langt størstedelen af de 700 boliger er familieboliger, hvor der bor både unge, familier og pensionister. Der er mange forskellige klubaktiviteter for både børn og voksne, som er med til at give et aktivt miljø i dagligdagen, og der er mulighed for at leje både garager, gæste- værelser og festlokaler i afdelingen. Hovedparten af boligerne er opført som etagebyggeri, og derudover består afdelingen af en stribe dejlige rækkehuse. 294 af boligerne på Provst Dreslersvej og Elius Andersensvej er blevet renoveret i 2014 - 2016, hvor klimaskærm og vinduer er blevet udskiftet. Desuden er der lavet nye badeværelser og nyt ventilationsanlæg. I forbindelse med renoveringen har afdelingen fået energimærke B, hvilket har reduceret varmeudgifterne med mere end 30%. Alle altaner er blevet bredere. En del af boligerne i afdelingen er specielt i...

Hus til leje på 90 m2 9900 Frederikshavn

På Provst Dreslersvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Provst Dreslersvej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Provst Dreslersvej er 4.386 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.385 kr.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 159 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.