4 værelses hus i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Knudensvej
Forbrug:

1.401 kr/md

Depositum:

9.800 kr

Leje per måned:

5.470 Kr/md

AFDELINGEN SKAL RENOVERES I PERIODEN 2022-2025. TIDSPLAN KENDES IKKE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT. VESTERPORT SØRGER FOR GENHUSNING. YDERLIGERE SPØRGSMÅL KONTAKT OS PÅ TLF. 9842 6111 Afdeling 1 er Vesterports ældste byggeri. Beboersammensætningen er en skøn blanding af børne- familier, unge mennesker og seniorer, hvilket giver en god alsidig og dynamik i hverdagen. Området har mange grønne oaser,legepladser til de mindste og en driftig afdelingsbestyrelse, som sørger for et væld af aktiviteter for alle aldre. Der er aktiviteter i løbet af året, som afdelingsbestyrelsen informerer om i beboperbladet samt ved opslag. Det gamle Vesterport ligger centralt i byen tæt på adskellige skoler og med gode budforbindelser. Beboerne har adgang til 2 gildesale og mulighed for at leje garager, og der findes gæsteværelser, som beboerne kan leje ved at henvende sig til afdelingsbestyrelsen. Afdelingen består af 538 boliger, hvoraf langt de fleste er i etagebyggeri, men et mindre antal er rækkehuse. Afdelingen er løbende renoveret. Over de seneste 10 år er en stor del af både køkkener og badeværelser blevet udskiftet. vinduer og tage er udskiftet næsten alle steder, mens resten vil ske inden for de kom...

Mindre hus på 98 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Knudensvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Knudensvej i 9900

Husleje
Du skal betale 5.470 kr. om måneden for dette lejemål på Knudensvej.
Depositum
Du skal lægge 9.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.