4 værelses hus i København SV

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Etta Camerons Vej
Forbrug:

1.019 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

44.250 kr

Leje per måned:

14.750 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Granholm er en ny karré og ø på Sluseholmen med lejeboliger. Her findes lejligheder til leje i varierende størrelser fra 54 kvm og helt op til 208 kvm fordelt på 2-5 værelser. Granholmen er en af de sidste karréer som færdiggør Slueholmens kanalby og er placeret med kanaler langs byggeriet og inderhavnen på den ene side.</p><p>I Granholm forventes Sluseholmens Sundhedshus at blive placeret i et samarbejde mellem det eksisterende apotek, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut. Ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.</p><p>Umiddelbart bag Granholm vil den kommende metrostation ligge, hvilket betyder at man fra Granholm har meget nem adgang til offentlig transport til resten af København.</p><p>Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt. Henvend dig på en af de ledige boliger for at høre om mulighederne for særskilt tilladelse.</p>

Mindre hus på 94 m2 til leje 2450 København SV

På Etta Camerons Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Etta Camerons Vej i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Etta Camerons Vej er 14.750 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.250 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-30.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.